NOVO U PONUDI – NOVI PROIZVODI OD PLASTIKE

 

Kanta za zalivanje

Kante za zalivanje od izuzetno kvalitetne i elastične plastke, otporna na udarce. Nalazi primenu u domaćinstvu. Dostupna u plavoj, zelenoj i crvenoj boji.

Merdevine za cveće

Merdevine za cveće izrađene od elastične i kvalitetne plastike. Merdevine poseduju visoku otpornost na oštećenje (lomljenje). Dostupne u različitim bojama. Nalaze primenu u domaćinstvima za baštenske radove.

Lopatica za smeće

Lopatica za smeće od izrađena od čvrste i kvalitetne plastike. Velika otpronost na oštećenja. Dostupne u različitim bojama. Najveću primenu nalazi u domaćinstvu.

Pojilica za piliće

Pojilica od kvalitetne plastike. Dostupna u zapreminama od 8l i 11l. Primenu nalazi pojenju pilića kako u domaćinstvu tako i na farmi.

Kukice samolepljive

Samolepljive kukice od izuzetno kvalitetne plastike. Nanos lepka omogućava nosivost od 1,5 kg. Svoju primenu nalazi u domaćinstvu. Dostupne u plavoj, sivoj, beloj i crvenoj boji.

Otpušač - Vakum guma

Otpušač od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Nalazi primenu u domaćinstvu. Dostupan u miks bojama.

Sadiljka

Sadiljka od izuzetno čvrste i kvalitetne plastike. Nalazi primenu u domaćinstvima za baštenske radove. Dostupna u različitim bojama.

Hranilica za piliće

Hranilica od kvalitetne plastike. Dostupna u zapreminama od 8l i 11l. Primenu nalazi u ishrani pilića kako u domaćinstvu tako i na farmi.

Twitter

Novo iz Beorola! ODVIJAČI SA ZVEZDASTIM (T) VRHOM Udobnost pri svakom zavrtaju :) https://t.co/eiK7Oram4x https://t.co/F5TkvNEKou
About 18 hours ago

Ukratko o nama

Firma Beorol je osnovana 1998. godine od strane nekoliko mladih vizionara, koji su bili spremni da se bore na tada turbulentnom tržištu, na kom nisu postojala jasna pravila poslovanja. Njihova vizija da stvore kompaniju koja je lider na tržištu Balkana, koja proizvodi ručni molerski alat, davala im je snagu svakog dana da idu ka svom cilju.

KONTAKT

  • Adresa: Patrijarha Dimitrija 121а
         11090 Beograd, Srbija
  •   Telefon:: +381 (0)11 804 22 44
  •  E-maill: beorol@beorol.com

Log in za SPV i PSR