NOVO U PONUDI- GLETERICE I STRUGAČ MALTERA

NOVE GLETERICE ZA KERAMIČARE

Namenjene za postavljanje pločica velikog formata (najčešće podnih).Kod gleterice nazubljene 12mm (GRSPN12) veliki zubi omogućavaju nanošenje dovoljne količine lepka za velike i teške pločice, što nije moguće uraditi alatima sa manjim zubima. Gleterica sa polukružnim nazubljenjem (GRSPP) ostavlja lepak tako oblikovan da omogućava idealno naleganje, nivelisanje i raspored lepka po kompletnoj površini pločice.

Obe gleterice su izrađene od najkvalitetnijeg nerđajućeg (rostfrai, stainless) čelika. Otporne su na hemijske uticaje, a soft ručka omogućava udoban rad.

STRUGAČ MALTERA

Strugač maltera je namenjen struganju i izravnavanju površina od maltera, gipsa i sličnih građevinskih materijala. Nije namenjen za rad sa betonom.

Struganje betona neminovno dovodi do skraćivanje veka trajanja alata ili oštećenja istog.

Strugač je namenjen svim majstorima koji imaju potrebu da rade na kvalitetnim i ravnim površinama. Npr keramičari imaju potrebu da uklone višak gipsa ili maltera pre postavljanja pločica kao i da naprave da ugao prostorije bude stvarno prav.

Telo alata je izrađeno od livenog aluminijuma, a radni deo su noževi od visokokvalitetnog čelika.

Twitter

!!NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! BAŠTENSKO CREVO TRANSPARENT https://t.co/5L75fIXUoz Beorol Alat Tools Majstor… https://t.co/NbpH6xR1FM
petak, 21 jul 2017 12:36
Na malom prostoru sve što vam treba - Izo Doo - Bijelo Polje Beorol BijeloPolje CrnaGora https://t.co/sxh7VIeH8z
četvrtak, 20 jul 2017 19:19

Ukratko o nama

Firma Beorol je osnovana 1998. godine od strane nekoliko mladih vizionara, koji su bili spremni da se bore na tada turbulentnom tržištu, na kom nisu postojala jasna pravila poslovanja. Njihova vizija da stvore kompaniju koja je lider na tržištu Balkana, koja proizvodi ručni molerski alat, davala im je snagu svakog dana da idu ka svom cilju.

KONTAKT

  • Adresa: Patrijarha Dimitrija 121а
         11090 Beograd, Srbija
  •   Telefon:: +381 (0)11 804 22 44
  •  E-maill: beorol@beorol.com

Log in za SPV i PSR