Beorol novi Baštenski alat

slika

Beorol čelične makaze za živu ogradu

Beorol čelične makaze za živu ogradu sa sečivom od najkvalitetnijeg ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sečenju svih vrsta žbunastog rastinja i ostalih biljaka čije debljine grana ne prelaze prečnik od 1 cm.

Beorol čelične makaze za grane

Beorol čelične makaze za grane sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sečenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 3 cm.

Beorol čelične makaze

Beorol čelične makaze za grane sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sečenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 4 cm.

Beorol aluminijumske makaze

Beorol aluminijumske makaze za živu ogradu sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog nerdjajućeg čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sečenju svih vrsta žbunastog rastinja i ostalih biljaka čije debljine grana ne prelaze prečnik od 1 cm. Aluminijumske ručke izuzetno male težine olakšavaju rad i čine ih idealnim za upotrebu širokom spektru korisnika.

Beorol aluminijumske makaze

Beorol aluminijumske makaze za grane sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sečenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 3 cm. Aluminijumske ručke izuzetno male težine olakšavaju rad i čine ih idealnim za upotrebu širokom spektru korisnika.

Beorol čelične makaze za grane

Beorol čelične makaze za grane sa sečivom od najkvalitetnijeg Ugljeničnog čelika sa Ilaflon oblogom i ergonomskim rukohvatima namenjene su sečenju svih vrsta grana i žbunastog rastinja čiji prečnik ne prelazi 4 cm. Aluminijumske ručke izuzetno male težine olakšavaju rad i čine ih idealnim za upotrebu širokom spektru korisnika.

Beorol široka nerdjajuća baštenska lopatica

Beorol široka nerdjajuća baštenska lopatica izradjena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerdjajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol uska nerdjajuća baštenska lopatica

Beorol uska nerdjajuća baštenska lopatica izradjena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerdjajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu

Nerdjajuća baštenska motičica

Beorol nerdjajuća baštenska motičica izradjena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerdjajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol nerdjajuće baštenske grabuljice

Beorol nerdjajuće baštenske grabuljice izradjene su od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji ih čine prijatnim i lakim za upotrebu. Nerdjajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol nerdjajuća baštenska motičica

Beorol nerdjajuća baštenska motičica izradjena je od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu. Nerdjajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu.

Beorol nerdjajuće baštenske grabuljice

Beorol nerdjajuće baštenske grabuljice izradjene su od čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji ih čine prijatnim i lakim za upotrebu. Nerdjajući čelik ih čini dugovečnim i otpornim na atmosferske uticaje vodu i vlagu

Beorol široka čelična baštenska lopatica

Beorol široka čelična baštenska lopatica izradjena je od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu.

Beorol uska čelična baštenska lopatica

Beorol uska čelična baštenska lopatica izradjena je od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu.

Beorol čelična baštenska motičica

Beorol čelična baštenska motičica izradjena je od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji je čine prijatnom i lakom za upotrebu.

Beorol čelična baštenske grabuljica

Beorol čelične baštenske grabuljice izradjene su od farbanog čelika velike jačine sa ergonomskim rukohvatima koji ih čine prijatnim i lakim za upotrebu.

Beorol makze za travu sa funkcijom 180

Beorol makze za travu sa funkcijom 180o izradjene su od najkvalitetnijeg čelika sa Ilaflon oblogom i hromiranom donjom oštricom. Idealne su za sečenje trave i ostalog niskog rastinja na malim površinama ili na nepristupačnim mestima. Imaju prilagodljiv ugao sečenja što ih čini idealnim na mestima kojima je teško pristupiti.

Beorol standard makaze za ruže

Beorol standard makaze za ruže izradjene su od najkvalitetnijeg čelika sa Ilaflon oblogom. Idealne su za obrezivanje voća i sečenje svih vrsta biljaka.

Beorol professional makaze za ruže

Beorol professional makaze za ruže izradjene su od najkvalitetnijeg čelika sa Ilaflon oblogom tretiranog toplotom. Idealne su za obrezivanje voća i sečenje svih vrsta biljaka. Ergo rukohvati čine ih prijatnim i lakim za upotrebu.

Beorol baštenska lopatica sa printom

Beorol baštenska lopatica sa printom u celosti je izradjena od aluminijuma što je čini idealnom i lakom za upotrebu.

Beorol baštenske grabuljice sa printom

Beorol baštenske grabuljice sa printom u celosti su izradjene od aluminijuma što ih čini idealnim i lakim za upotrebu.

Beorol makaze za ruže sa printom

Beorol makaze za ruže sa printom u celosti su izradjene od aluminijuma što ih čini dugotrajnim i lakim za uptrebu. Idealne su za obrezivanje voća i sečenje svih vrsta biljaka. Sečivo je izardjeno od najkvalitetniheg čelika sa poliranom oštricom.

Beorol testera za grane 35cm

Beorol testera za grane 35cm sa drvenim rukohvatom izradjena je od najkvalitetnijeg čelika dodatno zaštićenog uljanom oblogom. Trostruki zubi obezbedjuju lako i brzo sečenje.

Beorol sadiljka

Beorol sadiljka idealna je za presadjivanje biljaka sa celim busenom. Izradjena je od nerdjajućeg čelika sa PP rukohvatima.

Beorol sklopiva testera za grane

Beorol sklopiva testera za grane 23cm sa ABS rukohvatom izradjena je od najkvalitetnije čelika dodatno zaštićenog uljanom oblogom. Trostruki zubi obezbedjuju lako i brzo sečenje a male dimenzije je čine idelanom za čuvanje u kolima ili torbama za alat.

View the embedded image gallery online at:
http://beorol.rs/index.php/novi-bastenski-alat#sigProIde8455841ea

Twitter

Ulaganje u TIM je ulaganje u kvalitet i budućnost! https://t.co/8wJjkUEsMr team beorol distribution tools https://t.co/0qXH8ZHQ50
sreda, 20 septembar 2017 08:51
petak, 15 septembar 2017 11:34

Ukratko o nama

Firma Beorol je osnovana 1998. godine od strane nekoliko mladih vizionara, koji su bili spremni da se bore na tada turbulentnom tržištu, na kom nisu postojala jasna pravila poslovanja. Njihova vizija da stvore kompaniju koja je lider na tržištu Balkana, koja proizvodi ručni molerski alat, davala im je snagu svakog dana da idu ka svom cilju.

KONTAKT

  • Adresa: Patrijarha Dimitrija 121а
         11090 Beograd, Srbija
  •   Telefon:: +381 (0)11 804 22 44
  •  E-maill: beorol@beorol.com

Log in za SPV i PSR